A PROFISSIMUS Tanácsadó Iroda Kft. 2010-ben kezdte meg az iskolarendszeren kívüli felnőttképzési tevékenységét, melyet a kezdetektől fogva az igényekhez való gyors alkalmazkodás, gondos és minden részletre kiterjedő tervezőmunka, a résztvevőkkel való szoros együttműködés jellemez.

Sikereinket az átlátható, következetes, a szakmai igényességet fókuszba helyező szervezői munkánkkal, kimagaslóan felkészült oktatóinkkal, valamint – az eddig minket választó mintegy 18 000 fő -, az új szakma elsajátítása iránt elkötelezett résztvevőnkkel közösen értük el.

Cégünk 2015-től a Baranya Megyei Kormányhivatal Építésügyi, Hatósági, Oktatási és Törvényességi Felügyeleti Főosztálya által engedélyezett vizsgaszervezési jogosultsággal is rendelkezik, melynek köszönhetően Vizsgaközpontunktól eddig mintegy 8700 fő vehette át új, OKJ bizonyítványát.

Szakmai és soft-skill tanfolyamaink mellett – a piaci igényekhez alkalmazkodva – kiemelt figyelmet fordítottunk a magas színvonalú gépkezelői képzések és vizsgáztatás megszervezésére is, melynek eredményeként az elmúlt évek során 5500 fő szerzett jogosítványt a segítségünkkel.

A gépkezelői képzések iránti folyamatos érdeklődés következtében az elsők között kérelmeztük a Közlekedési és Alkalmassági Vizsgaközponttal kötött, korábbi együttműködési megállapodásunk meghosszabbítását, mely aláírásra került, így cégünk továbbra is vállalja az 54/2021. (XI.5.) ITM rendelettel szabályozott, új gépkezelői tanfolyamok és vizsgák lebonyolítását.

Intézményünk elsősorban székhelyünk vonzáskörzetében, a Dél-Dunántúlon igyekszik a képzési igényeket kielégíteni, azonban – ahogy a korábbi évek során is – az ország egész területén biztosítani tudjuk a szakmai igényeket maximálisan kielégítő, professzionális képzéseink lebonyolítását álláskeresőknek, munkavállalóknak és munkáltatóknak egyaránt.

Céges megrendelések esetében helyben, az adott cégviszonyokhoz, megrendelői elvárásokhoz alkalmazkodva szervezzük tanfolyamainkat, illetve vizsgáinkat.

Felnőttképző intézményünk a 2021-es, felnőttképzést érintő változások után további szolgáltatásokkal bővített, egyben a munkaerőpiac változásaira, a fellépő munkaerőigényre gyors, komplex megoldást kínáló, kimagasló színvonalú szolgáltatási palettával várja az érdeklődőket.